Stages binnen Europa en daarbuiten

Een stage in bijvoorbeeld Spanje of Duitsland of toch liever naar Suriname of Afrika? Het kan allemaal! Lees hieronder over onze stagemogelijkheden in Europa en daarbuiten.

Mensen ontmoeten uit andere culturen is heel leerzaam. Door stage te lopen in Europa ontdek je hoe mensen leven en werken in andere landen. Tijdens de stage leer je hoe je je moet aanpassen aan de mensen in dat land.

Begeleiding en subsidies

Als je stage gaat lopen in het buitenland begeleiden wij jou van het begin tot het einde. Zo maken wij gebruik van Erasmus + subsidies, die jou een vergoeding geven, omdat je stage loopt in het buitenland.

Ook kunnen wij jou persoonlijk begeleiden tijdens het volledige proces van voorlichting, voorbereiding en uitvoering tot het succesvol afronden van je stage.

Je kunt een korte of lange stage in het buitenland lopen. Lees hier meer over deze soorten stage:

Voorbeelden stages in Europa

Benieuwd naar wat voorbeelden van stages in Europa? Vele studenten gingen jou voor naar o.a. Spanje, Estland en Kroatië. Bekijk hier de ervaringen van deze studenten!

Lees hier alles over stage lopen in Suriname.

Meer weten?

Is een stage in het buitenland iets voor jou? Neem contact op met The International Office om te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn! Je kunt contact opnemen door een mail te sturen naar internationaloffice@rocrivor.nl.