Bezoek de Open Dag!

23 november van 18:00 tot 20:30 in Geldermalsen en Tiel
Kom langs

Wat doe je als Junior Manager Internationale Handel?

Als Junior Manager Internationale Handel ben je werkzaam bij een organisatie die producten en/of diensten verhandelt in en naar het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het contact met de internationale klant. Je verzorgt en optimaliseert import- en/of exportprocessen, beheert relaties en voert verkoopgesprekken met buitenlandse klanten. Als Junior Manager Internationale Handel is het belangrijk dat je beschikt over talenkennis en dat je op de hoogte bent van de geldende wet- en regelgevingen in de landen waarmee je handelt

Student achter computer op school

Waar kun je gaan werken?

Kleine, middelgrote (MKB) en grote commerciële organisaties die internationaal handelen.

Hoe ziet de opleiding Junior Manager Internationale Handel eruit?

Aanmelden voor deze opleiding niet mogelijk voor start september 2023

Deze opleiding bieden we in september 2023 niet aan. Wil je je inschrijven voor deze opleiding? Neem dan contact op met opleidingscoördinator Pieter Datthijn via pieterdatthijn@rocrivor.nl. Hij kijkt graag samen met jou naar een passende opleiding binnen ROC Rivor.

Inhoud opleiding

Tijdens de opleiding tot Junior Manager Internationale Handel op mbo-niveau leer je alles over verkoopgesprekken, relatiebeheer, bedrijfseconomie, accountmanagement, marketing en ondernemerschap. Ook krijg je Nederlands, Engels en Duits.

Tijdens de mbo-opleiding Internationale Handel leer je bij ons op school door middel van theorie en projecten. De projecten tijdens de opleiding voer je uit middels de scrum-methode. Dit is projectmatig werken voor teams om gefocust stappen te maken in een project. Deze manier van werken wordt al in vele bedrijven toegepast. Voor jou een win-win dat je dit al leert tijdens je opleiding.

Je volgt theorie- en praktijklessen op school en je loopt twee keer 20 weken stage bij een erkend leerbedrijf.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Aanmelden voor deze opleiding niet mogelijk voor start september 2023

Deze opleiding bieden we in september 2023 niet aan. Wil je je inschrijven voor deze opleiding? Neem dan contact op met opleidingscoördinator Pieter Datthijn via pieterdatthijn@rocrivor.nl. Hij kijkt graag samen met jou naar een passende opleiding binnen ROC Rivor.

Na afronding van de mbo-opleiding Junior Manager Internationale Handel kun je gaan werken. Wil je liever verder studeren? Dan kun je doorstromen naar het hbo.

Voor deze opleiding dien je te beschikken over een laptop. Lees hier meer informatie over het aanschaffen van een laptop.

Voor de opleiding Junior Manager Internationale Handel is het mogelijk een stage te volgen in het buitenland, zoals Duitsland, Spanje en zelfs Suriname. Ben jij geïnteresseerd in een buitenlandse stage en wil je hier meer over weten? Bekijk dan de pagina The International Office

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met échte opdrachten voor échte opdrachtgevers? Bij ROC Rivor doe je dat in het Digilab en het Praktijklab.

Meer weten of direct aanmelden?
Aanmelden
Kom naar een Meeloopdag
Brochure aanvragen
Heb je vragen over deze opleiding?
Peter is docent Junior Manager Internationale Handel en beantwoord graag jouw vragen.
Vraag het Peter
Jongen helpt de klant
Studie in feiten
 • Niveau
  Niveau 4
 • Leerweg
  BOL
 • Duur
  3 jaar
 • Leermiddelen
  1e jaar €300,- (indicatie)
 • Klasgrootte
  25 studenten
 • Start
  1 september

Studie in cijfers

Op de Studie in Cijfers zie je hoe tevreden studenten zijn over deze opleiding.
Bekijk de scores

Waarom kies je voor ROC Rivor?

Persoonlijke aandacht
Onze docenten kennen je en helpen je om het beste uit jezelf te halen. Door de fijne sfeer op school voel je je snel thuis!
Altijd dichtbij
ROC Rivor is dichtbij jou met locaties in Tiel en Geldermalsen.