Dus, wil jij investeren in de ontwikkeling van je medewerkers binnen je organisatie? En ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsopleiding op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via 06-41234050 of levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.

Hoe zien onze maatwerk opleidingen eruit?

Elke organisatie is anders en iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten. Dit vraagt natuurlijk om maatwerk opleidingen die perfect inspelen op je scholingsvraag. Daarom ontwikkelen we graag samen met jou een opleiding op maat. Het grootste voordeel? Dat is dat je je medewerkers kunt opleiden zoals jij het voor ogen hebt. Onze adviseurs helpen je graag bij het ontwikkelen van dé geschikte maatwerk opleiding voor jouw bedrijf of organisatie.

Soorten maatwerk opleidingen

Onze aanpak varieert per opdrachtgever, maar we kunnen onze maatwerk opleidingen wel onderverdelen in drie categorieën:

  • Officiële mbo-opleiding
    Wij bieden op maat gemaakte mbo-opleidingen waarin de accenten anders liggen. De lessen en casussen worden toegespitst op situaties binnen jouw organisatie. We bepalen dan ook samen met jou welke modules eerst aan bod komen. Vanuit daar bouwen we de opleiding samen verder op.
  • Officiële onderdelen van een mbo-opleiding
    Middels een maatwerk opleiding kunnen je medewerkers officiële mbo-certificaten behalen op bepaalde onderdelen binnen een opleiding. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, bedrijfsvoering, mechatronica en nog veel meer. We bieden maatwerk door specifieke onderdelen te accentueren of toe te voegen.
  • Maatwerk opleiding voor specifieke scholingsvragen
    We kunnen ook een opleidingstraject ontwikkelen dat gericht is op specifieke vragen. Denk bijvoorbeeld aan een training leidinggeven, zakelijk corresponderen, klantgericht handelen of het beheren van social media kanalen.
Op zoek naar een opleiding op maat?
Natasja van Duijn helpt je graag verder!
Neem contact op

Informatie over onze maatwerk opleidingen

Lees hieronder de belangrijkste informatie over onze maatwerk opleidingen.

Hecht je veel waarde aan het opleiden en ontwikkelen van je medewerkers? En wil je je medewerkers blijven motiveren om te blijven leren? Dan zijn onze maatwerk opleidingen geschikt voor jou en jouw medewerkers.

Hoe lang een maatwerk opleiding duurt, hangt af van het afgesproken traject.

Onze maatwerk opleidingen bieden veel voordelen. Zowel voor jouw personeel als voor de ontwikkeling van je bedrijf of organisatie. Om te beginnen draagt een opleiding uiteraard bij aan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van je medewerkers. Met al deze nieuwe kennis en vaardigheden op zak, kunnen je medewerkers doorgroeien binnen je bedrijf. Bovendien werken je medewerkers actief aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Ook voor werkgevers biedt een opleiding op maat veel voordelen. Zo kun je de opleiding exact laten vormgeven zoals jij het wilt. Aan welke competenties gaan jouw medewerkers werken? Welke kennis en vaardigheden moeten zij opdoen? En welk effect moet de maatwerk opleiding hebben op de prestaties van en ontwikkelingen binnen je bedrijf? Jij hebt alle inspraak. Een ander belangrijk voordeel van goed opgeleide medewerkers is: meer productiviteit, motivatie en plezier op de werkvloer.

Iedere maatwerk opleiding is uiteraard anders. Daardoor variëren ook de opleidingskosten per traject. De exacte kosten vermelden we in de offerte. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wij bieden maatwerk opleidingen op mbo-niveau 2 t/m 4 tot doorstroommodules naar het hbo.

Waar de opleiding wordt gegeven overleg je met je contactpersoon. Zo kun je kiezen voor een incompany training. In dat geval wordt de volledige opleiding bij jullie op locatie gegeven. Je kunt de opleiding ook volgen bij ROC Rivor op locatie.

Door een opleiding op maat gebruikt jouw personeel de kennis gelijk op de werkvloer.

Gedurende het opleidingstraject

Tijdens het gehele opleidingstraject ontzorgt ROC Rivor jou als opdrachtgever. Alle modules worden gegeven door ervaren docenten in een klassikale setting. Wij vinden contact met de opleidingsdeelnemers heel belangrijk: dit draagt in onze ogen bij aan het succesvol afronden van de opleiding.

Gedurende de opleiding krijg jij als opdrachtgever regelmatig een rapportage. Hierin wordt uitgeweid over de voortgang van het traject, de resultaten en eventueel over deelnemers die vertraging dreigen op te lopen. Aan de hand van deze rapportage kunnen we samen goed terugblikken en vooruitkijken.

Ook krijgen deelnemers van het scholingstraject regelmatig de gelegenheid om (anoniem) feedback te geven. Zo kunnen we de ervaringen steeds monitoren en kunnen we anticiperen op de volgende fase in de opleiding.

Meer informatie over onze maatwerk opleidingen?

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsopleiding op maat van ROC Rivor? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-41234050 of stuur een mail naar levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.