Hoe zien de Incompany Bedrijfsopleidingen eruit?

Hieronder vind je relevante informatie over de Incompany Bedrijfsopleidingen.

Voor wie
Hebben jouw medewerkers behoeftes en ambities om verder te leren en wil je faciliteren in hun groei en ontwikkeling? ROC Rivor biedt diverse mogelijkheden aan:

  • InCompany maatwerktrajecten.
  • BBL-opleidingen gegeven in jouw eigen bedrijf of instelling.
  • Om- her- en bijscholing (bijv. Code-95, Leidinggeven, Communicatie & Motivatie, HRM, Ondernemersplan, Klantgericht handelen, WISP, BKB-BKC of eigen traject).
  • Vakgerichte cursussen (talen, Excel, digitale vaardigheden).
  • Reguliere beroepsopleidingen met mbo-diploma.

Duur
Afhankelijk van het afgesproken maatwerktraject.

Doel
Onze InCompany trajecten bieden voordelen voor zowel het zittend personeel, als voor jouw organisatie. Werknemers kunnen met een mbo-traject of cursus hun functie verrijken met de opgedane kennis, zich onderscheiden en binnen het bedrijf doorgroeien. Werkgevers beschikken daardoor over beter personeel dat de productiviteit en de motivatie verhoogt en het verloop verlaagt.

Kosten
De kosten zijn variabel per cursus en staan vermeld in de offerte van het maatwerktraject. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Niveau
Van mbo niveau 2 t/m 4 tot doorstroommodules naar het hbo.

Locatie
Op locatie van de instelling, de opdrachtgever of een andere afgesproken locatie.

De projectleider van de InCompany Bedrijfsopleidingen zoekt samen met jou naar het juiste antwoord op jouw scholingsvraag. In dit proces worden inhoudsdeskundige vakdocenten en trainers betrokken. Zij stellen op basis van jouw wensen een op maat gemaakt opleidingsprogramma samen dat geheel voldoet aan de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en bedrijfscultuur. De opleiding wordt volledig afgestemd op de (werk)ervaring van jouw medewerkers. We geven de opleiding zoveel mogelijk vorm op de werkvloer en houden daarbij rekening met de interne opleidingsprogramma’s. Op deze manier kun je de werknemers effectief opleiden tegen lage verletkosten.

Tijdens het InCompany traject krijgen de cursisten veel studieloopbaanbegeleiding. We bespreken en bewaken middels een intervisiegesprek met de opdrachtgever de vooraf gestelde doelen. Daarnaast communiceren we met cursisten via de digitale e-learning omgeving.

Meer informatie

Voor vrijblijvende informatie over de InCompany bedrijfsopleidingen van ROC Rivor kun je contact opnemen met ROC Rivor via 06- 06-41 23 40 50 of levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.