Op zoek naar een InCompany opleiding?
Natasja van Duijn helpt je graag verder!
Neem contact op

Hoe ziet een incompany opleiding voor werknemers eruit?

Ieder bedrijf en iedere organisatie is anders. Dat houdt ook in dat iedere scholingsvraag anders is. Daarom ontwikkelen we samen met jou een op maat gemaakte incompany training. Op die manier kunnen wij jouw medewerkers opleiden zoals jij het voor ogen hebt. Wij bieden verschillende incompany traingen. Hieronder vind je de mogelijkheden en alle informatie die je nodig hebt.

Vind je het opleiden en ontwikkelen van je personeel belangrijk? En wil je je medewerkers stimuleren om te blijven leren? Dan zijn onze incompany trainingen geschikt voor jou en jouw medewerkers.

ROC Rivor zorgt ervoor dat alle nodige kennis en kunde terechtkomt bij jouw medewerkers. Hoe? Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor het opleiden van personeel:

 • Maatwerk incompany trainingen
  Hierin kijken we goed naar je bedrijf of organisatie en bepalen we vanuit je scholingsvraag welke training of opleiding daarbij hoort.
 • Volledige BBL-opleidingen
  Met een volledige BBL-opleiding kunnen we je medewerkers opleiden voor een bepaald vakgebied.
 • (Deel)certificaten van mbo-opleidingen
  Wil je jouw medewerkers de kans bieden om (deel)certificaten te halen op mbo-niveau? Ook dan kun je ROC Rivor inschakelen.
 • Omscholing of bijscholing
  Wil je je medewerkers gemotiveerd houden en een bijdrage leveren aan hun (persoonlijke) ontwikkeling? Kies dan voor het omscholen of bijscholen van je personeel.
 • Vakgerichte cursussen
  Wil je je medewerkers opleiden voor specifieke vaardigheden zoals Excel, talen, digitale vaardigheden? Ook dan kun je bij ons aankloppen.
 • Reguliere mbo-beroepsopleidingen
  Ook bieden wij opleidingen waarvoor je medewerkers een mbo-diploma ontvangen.

Hoe lang de opleidingen of trainingen duren, hangt af van het afgesproken traject.

Onze incompany trainingen bieden veel voordelen. Zowel voor je medewerkers als voor je organisatie. Allereerst draagt een opleiding of training bij aan de (persoonlijke) ontwikkeling, de kennis én vaardigheden van je medewerkers. Met die opgedane kennis en ervaring kunnen zij zich vervolgens blijven onderscheiden en binnen je bedrijf doorgroeien.

Ook voor jou als werkgever biedt een incompany training veel voordelen. Je collega’s zijn namelijk geen extra reistijd kwijt, omdat de opleiding gewoon bij jullie op locatie wordt gegeven. Daarnaast zorgen goed opgeleide medewerkers voor meer productiviteit, motivatie en plezier op de werkvloer.

Omdat iedere incompany training anders is, zijn de opleidingskosten ook variabel. De exacte kosten vermelden we in de offerte. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wij bieden incompany trainingen en opleidingen op mbo-niveau 2 t/m 4 tot doorstroommodules naar het hbo. Doorstroommodules zijn modules op hbo-niveau die we tijdens je opleiding ook al behandelen.

Wij geven onze incompany trainingen uiteraard bij jou op locatie of op een locatie naar keuze.

Dankzij een InCompany traject behalen medewerkers van CB Culemborg een niveau 4 diploma!
Groepsfoto

Incompany trainingen op maat

ROC Rivor ontzorgt jou als opdrachtgever tijdens het gehele opleidingstraject. Al onze modules worden klassikaal aangeboden door ervaren docenten. Contact met de deelnemers is van groot belang voor het succesvol afronden van een hele opleiding of korter traject.

Je ontvangt ook regelmatig een rapportage over de voortgang, de resultaten en de deelnemers die dreigen vertraging op te lopen. Zo kunnen we samen snel schakelen.

Daarnaast krijgen de deelnemers van het scholingstraject regelmatig de gelegenheid om anoniem feedback te geven. Zo houden we inzicht in de ervaringen en kunnen we anticiperen op de volgende fase. Op deze manier hebben wij een actieve rol in het gewenste resultaat.

Begeleiding

Tijdens een incompany traject krijgen de cursisten veel studieloopbaanbegeleiding. We bespreken en bewaken de vooropgestelde doelen middels een intervisiegesprek met jou als opdrachtgever. Daarnaast communiceren we met cursisten via de digitale e-learning omgeving.

Meer informatie over het opleiden en ontwikkelen van personeel?

Ben je geïnteresseerd in een incompany training van ROC Rivor? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een andere maatwerk opleiding? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-41234050 of stuur een mail naar levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.