De voordelen:

  • Scholing motiveert en bindt medewerkers aan het bedrijf waar ze werkzaam zijn
  • Scholing heeft een positief effect op de productiviteit, verbeterde motivatie en daling van het ziekteverzuim
  • Met scholing breng je je bedrijf naar een kwalitatief hoger niveau en verbeter je je concurrentiepositie
  • Als bedrijf laat je met scholing zien dat je Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.
Door het personeel op te leiden op de werkvloer, leren ze twee keer zo snel!
Docent ROC Rivor
Docent wijst iets aan

Personeel opleiden biedt ROC Rivor op verschillende manieren aan:

Incompany trajecten

Met een Incompany traject kunnen de medewerkers een mbo-opleiding of cursus volgen binnen de eigen organisatie. Onze docenten komen naar de medewerkers toe en geven les op locatie. De lessen zijn gericht op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Met een Incompany traject word je personeel effectief opgeleid en dat is gelijk te zien op de werkvloer. Lees hier meer over onze Incompany trajecten.

Maatwerk opleidingen

Wil je je personeel zo specifiek opleiden dat hij of zij daarna gelijk alle ins en outs van het vak in jouw organisatie weet? Daar hebben wij Maatwerk opleidingen voor. Door samen te bekijken hoe we de krachten van het onderwijs en de krachten van jouw organisatie kunnen bundelen, rolt daar een hele mooie samenwerking en opleiding uit.

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden door te spreken.

Diplomaroute

Heb je veel werkervaring maar ontbreekt een diploma? Bij Diplomaroute is jouw werkervaring een diploma waard! Tijdens dit versnelde traject volg je geen lessen, maar doe je meteen examen. Lees snel verder en ontdek of jij in aanmerking komt om deel te nemen aan een van de Diplomaroutes!

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Dit kan via 06- 41 72 70 54 of levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.