Blik op Werk Keurmerk: wat houdt dat in?

Stichting Blik op Werk is een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie die jaarlijks controleert of onze inburgeringscursussen en taalcursussen voldoen aan de gestelde voorwaarden en kwaliteitseisen. Dit keurmerk onderstreept de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons als opleider. Met andere woorden: dankzij dit keurmerk weet jij zeker dat ROC Rivor de beste kwaliteit levert. Kwaliteit die jij verdient.

Blik op Werk-inburgeringscursussen

Ben je verhuisd naar Nederland en wil je een inburgeringscursus volgen? Kies dan voor ROC Rivor. Wij bieden inburgeringscursussen mét een Blik op Werk Keurmerk. Dat betekent dat deze cursussen 100% voldoen aan de gestelde normen. Tijdens de inburgeringscursus leer je Nederland steeds beter kennen. Je leert Nederlands spreken, lezen en schrijven. Daarnaast leer je meer over de Nederlandse cultuur, de maatschappij en de arbeidsmarkt. Deze lessen bereiden je voor op het inburgeringsexamen.

Inburgeringscursus volgen? Klik hier!

Blik op Werk-taalcursussen

Wil jij de Nederlandse taal leren? Volg dan een Nederlandse taalcursus via ROC Rivor. Wij hebben verschillende taalcursussen voor diverse niveaus. Zo vind jij zeker de taalcursus die bij jou past. Alle taalcursussen hebben een Blik op Werk Keurmerk. Dat betekent dat de cursussen volledig voldoen aan alle gestelde normen.

Nederlandse taalcursus volgen? Klik hier!

Kies voor een Blik op Werk-school

Wil je starten met inburgeren? Of wil je de Nederlandse taal beter leren spreken, schrijven en lezen? Kies dan voor een school met het Blik op Werk Keurmerk. Zo weet je zeker dat je kwalitatief onderwijs krijgt. Wil je meer informatie over de cursussen van ROC Rivor? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch via 0344-656220 of stuur een e-mail naar via educatie@rocrivor.nl.