Werken en leren voor volwassenen: een gouden combinatie

Werk je al een tijdje, maar heb je behoefte aan verdieping en meer kennis? Combineer leren en werken dan met elkaar en volg een opleiding voor volwassenen. Je kunt bij ROC Rivor terecht voor een mbo-opleiding voor volwassenen die jou op het lijf geschreven is. Wil je je bijvoorbeeld verder oriënteren in de zorg, je verdiepen in ICT of ontdekken of een techniek-opleiding iets voor jou is? Richt je leven dan anders in en ga weer een aantal keer per week naar school.

De combinatie van leren en werken: wat is het voordeel daarvan? Allereerst kun je de theorie direct in de praktijk brengen. Daarnaast kun je al doende leren én werken aan je competenties en vaardigheden. Bovendien zal een nieuwe opleiding je meer kansen op de arbeidsmarkt geven. Slimme doeners zijn namelijk erg gewild! Kortom: dankzij een opleiding in het volwassenonderwijs kom jij gegarandeerd een stap verder in je loopbaan. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Starten met een nieuwe uitdaging?
Marjon van der Ven helpt je graag verder!
Neem contact op

Ons aanbod voor volwassenen

Waarom wil je een opleiding volgen? Is het omdat je verdieping zoekt binnen je huidige beroep? Of wil je je horizon verbreden en een heel ander vak kiezen? Alles is mogelijk. Bij ROC Rivor kun je namelijk zowel kiezen voor bijscholing voor volwassenen als omscholing voor volwassenen. Wij bieden verschillende BBL-opleidingen voor volwassenen: zorgopleidingen, technische opleidingen en ICT-opleidingen. Bekijk ons volledige opleidingsaanbod voor volwassenen.

Meer weten over volwassenonderwijs?

Kun je niet wachten om te beginnen met een nieuwe mbo-opleiding? Ook wij staan in de startblokken en vertellen je graag meer over volwassenonderwijs bij ROC Rivor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via 06-41 23 40 50 of via levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.