Waarom kiezen voor bijscholing voor volwassenen?

De (technologische) ontwikkelingen in de huidige 21ste eeuw gaan razendsnel. Je wil natuurlijk zo goed mogelijk inspelen op deze veranderingen en bovendien wil je je collega’s kunnen bijbenen. Daarom is het goed om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. En dit doe je niet alleen, maar met de hulp van een erkend opleider zoals ROC Rivor.

Dankzij onze opleidingen, trainingen en cursussen kun jij je huidige functie uitbreiden, nieuwe kennis opdoen én werken aan je competenties. Ook kun je met behulp van onze mbo-opleidingen een erkende kwalificatie behalen. Zo kom jij steeds een stapje verder in je loopbaan. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Stapje verder komen in je loopbaan?
Marjon van der Ven helpt je graag verder!
Neem contact op

Bijscholing vergroot je arbeidskansen

Kies je voor bijscholing voor volwassenen? Dan blijf je werken aan je kennis en ervaring. En daar pluk je vervolgens de vruchten van. Een bijscholingstraject zorgt er namelijk voor dat je als werknemer aantrekkelijk bent voor werkgevers. De arbeidskansen groeien, let maar op. Daarnaast kun je met behulp van een bijscholingstraject proeven aan andere aspecten binnen jouw vakgebied en eventueel een zijweg inslaan. Kortom: je verdiept je niet alleen, maar je verbreedt ook je horizon. Wil je juist een heel ander pad gaan bewandelen binnen je huidige carrière? Dan is omscholing voor volwassenen wellicht iets voor jou.

Ons opleidingsaanbod

Bij ROC Rivor bieden we verschillende BBL-opleidingen aan voor volwassenen. Zo kun je kiezen voor diverse zorgopleidingen, technische opleidingen en ICT-opleidingen. Bekijk hier ons volledige opleidingsaanbod!

Bijscholing binnen het bedrijf

Werk je bij een bedrijf of organisatie en wil je graag groeien binnen je functie? Dan is regelmatig opleidingen volgen een goede keuze. Dit draagt niet alleen bij aan je kennis, maar zorgt er ook voor dat je gemotiveerder en productiever bent. De ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid tonen zelfs aan dat goed geschoolde medewerkers tevredener zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het team. Klinkt goed, toch? Wil jij (samen met je collega’s) bijscholing binnen je bedrijf of organisatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via 06-41 23 40 50 of levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.

Ben je zelf werkgever? Lees dan meer informatie over personeel opleiden.

Meer weten over bijscholing voor volwassenen?

Kies je voor een bijscholingstraject via ROC Rivor? Dan kies je voor een volledig op maat gemaakte opleiding of cursus. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan via 06-41 23 40 50 of via levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.