Benieuwd naar de mogelijkheden?
Marieke Ebben helpt je graag!
Neem contact op!

Informatie over de module 'technologie in de zorg'

Lees hier meer over de module 'technologie in de zorg'. Heb je vragen over deze module? Neem dan contact met ons op!

De module ‘technologie in de zorg’ is voor iedereen die technologische kennis in de zorg wil opdoen én gebruiken. Bijvoorbeeld als je werkzaam bent in de administratieve sector en/of in de zorg aan de slag wil. Daarnaast is de cursus interessant voor mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg die hun kennis willen uitbreiden op het gebied van technologie in de zorg.

De volgende onderdelen komen aan bod in deze module:

  1. Technologie in de zorg
  2. Technologische hulpmiddelen
  3. De ethische kant
  4. Presentatie technologische hulpmiddelen

Je krijgt op diverse manieren (filmpjes, blogs, artikelen, infographics, e-learnings etc.) lesstof aangeboden in de vorm van “leersnacks” in een SPOC (Small Private Online Course; platform geleverd door Next Learning Valley). Daarnaast kun je zelf ook materialen en linkjes uploaden en met je overige deelnemers delen. Over de inhoud ga je met elkaar in discussie, onder begeleiding van een moderator. Je kunt op elk gewenst tijdstip werken.

De module bestaat uit 2 bijeenkomsten die worden gegeven in een periode van 4 weken. In week 1 tot en met 4 volg je tweewekelijks bijeenkomsten. Tijdens de gehele module kun je als je vragen hebt de docenten raadplegen via de digitale portal.

De totale studiebelasting bedraagt in totaal 16 uur, naast de opleidingsdagen. Je besteedt deze uren aan zelfstudie, de voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten.

Na het succesvol afronden van deze module ontvang je een branche erkend certificaat.

Na afronding van deze module heb je gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van technologie in de zorg.

Na deze module kun je de keuze maken jezelf verder te ontwikkelen tot professional in de zorg.

Je kunt deze opleiding volgen in diverse plaatsen in Nederland. De opleiding kun je dagelijks starten.

De studiekosten van deze opleiding bedraagt normaliter 1.500,00 euro, maar wordt middels de subsidie NL leert door gratis aangeboden. Inschrijven voor de opleiding kan via levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.

Meer informatie?

Heb je vragen over de module 'technologie in de zorg' of ben je geïnteresseerd in een incompany traject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 06-41 72 70 54 of via levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.