Omscholen naar zorg?

Ligt je hart bij ‘mensenwerk’, maar heb je nog geen ervaring in de zorg? Laat je dan omscholen naar zorgmedewerker. En ja: ook op latere leeftijd is dit heel goed mogelijk. De gezondheidszorg zit namelijk te springen om meer collega’s. Alle extra handen zijn meer dan welkom! Is het jouw langgekoesterde droom om zorg te verlenen aan anderen? Twijfel niet langer en laat je dan omscholen. Lees meer over omscholing voor volwassenen.

Bijscholing in de zorg

Heb je al wel ervaring in de zorg, maar wil je meer kennis en ervaring opdoen? Goed bezig! Je kunt via ROC Rivor verschillende bijscholingstrajecten volgen voor de zorg. Zo kun jij op steeds meer vlakken bijspringen in de gezondheidszorg. Daarnaast houd je je werk uitdagend én ontdek je steeds meer talenten. Bijscholing in de zorg heeft bovendien als voordeel dat je je collega’s en de snel veranderende ontwikkelingen blijft bijbenen. Lees meer over bijscholing voor volwassenen.

BBL-opleiding in de zorg

Kies je voor een BBL-opleiding in de zorg? Dan kies je voor werken én leren. Deze combinatie van werken en leren in de zorg is voor volwassenen een gouden. Als volwassene zit je namelijk al in een werkritme en heb je waarschijnlijk al wat jaren werkervaring. In die fase van je leven werkt het wellicht verfrissend om de schoolbanken weer in te duiken. Op die manier krijg je weer nieuwe energie, kennis én vaardigheden. Bovendien kun je alles wat je op school leert direct toepassen in de praktijk. Zo werk je al doende aan je competenties en vaardigheden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Starten in de zorg?
Bekijk hier ons opleidingsaanbod
Samen jouw mogelijkheden bekijken?
Marieke Ebben helpt je graag!
Neem contact op

Maatwerk opleidingen in de zorg

Bij ROC Rivor sta jij, de student, altijd centraal. We luisteren heel goed naar jouw leerbehoeften en leerstijl. Zo kun je zelfs zonder diploma’s en relevante werkervaring starten met een zorgopleiding bij ROC Rivor. Dat biedt nog eens kansen! Naast onze reguliere zorgopleidingen, kun je ook kiezen voor een maatwerk opleiding voor jou (en je collega’s). In alle gevallen werken we veel samen met zorgorganisaties. Deze samenwerkingen zijn voor ons erg belangrijk. Als BBL-student zit je namelijk niet alleen in de schoolbanken, maar breng je je kennis ook daadwerkelijk in de praktijk bij zorginstellingen.

Aanbod opleidingen zorg en welzijn voor volwassenen

Vind jij het beroep van verpleegkundigen en verzorgenden ook zo mooi? En wil je het liefst zelf een mbo-opleiding volgen in de zorg? Bekijk dan ons opleidingsaanbod en laat je inspireren. Heb je een vraag over een van onze opleidingen in de zorg voor volwassenen? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn van maatwerktrajecten? Neem dan gerust contact met ons via 06-41 23 40 50 of levenlangontwikkelen@rocrivor.nl.