Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk samen met Marieke Ebben wat voor uw organisatie mogelijk is.
Neem contact op

Hoe doen we dat?

We bieden toekomstbestendige, wendbare (delen van) opleidingen en trainingen op maat voor zorgmedewerkers op mbo- en hbo-niveau. Het onder controle krijgen van de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers van zorginstellingen vormt hierbij een belangrijke inzet. De ontwikkeling van de opleidingstrajecten wordt dan ook in partnerschap vormgegeven samen met alle betrokken zorginstellingen. U kunt daar ook onderdeel van uitmaken!

Opleidingstrajecten

Onze opleidingstrajecten kenmerken zich vooral door:

  • een modulair aanbod voor o.a. zij-instromers en doorstromers van zorginstellingen, volledig afgestemd op de persoonlijke leerstijl en leerbehoeften;
  • op ieder gewenst moment en niveau starten met een eigen leerroute;
  • opleidingstrajecten bestaande uit blended vormen van leren voor een optimaal resultaat en ondersteund door een social learning platform;
  • leren waar en wanneer de medewerker zelf wil, goed in te passen binnen de privé- en werkomgeving;
  • intensieve persoonlijke begeleiding;
  • een leuke manier van leren, die motiveert en stimuleert;

Met uiteindelijk een door de overheid erkend certificaat, mbo- of hbo diploma met civiele waarde op ieder denkbaar onderdeel of niveau.

Gepersonaliseerd leren

De deelnemers krijgen les van ervaren docenten, maar bijvoorbeeld ook van medewerkers van de zorginstelling. Naast fysieke lessen wordt het leren ondersteund door het social learning platform. Door de slimme technologie van het platform, volgt de deelnemer zijn of haar eigen leerroute compleet afgestemd op de eigen leervoorkeuren. Leert de deelnemer bijvoorbeeld liever door te luisteren naar een podcast? Dan zal hij vaker content in audio-vorm aangeboden krijgen.

Ons doel

Met deze manier van leren en toekomstgericht opleiden, is ons doel op lange termijn om voortdurend modulair op te kunnen leiden om het arbeidstekort in de zorg impactvol te verminderen of zelfs op te lossen. Onder ‘scholing’ verstaan we hierbij niet langer de klassieke benadering, maar juist het leren in de breedste zin van het woord. Waarin alle partijen gelijkwaardige opleiders zijn of worden. Het sluit perfect aan bij de wereld van nu, waarin een Leven Lang Ontwikkelen voor zowel de organisatie als het individu noodzakelijk is.

Deze manier van onderwijs geeft me eindelijk die kans!
Deelneemster Conny Jehts
Oudere vrouw praat met jonger meisje

Vraag gratis onze brochure 'Bereik méér in de zorg' aan!

In onze brochure 'Bereik méér in de zorg' vertellen verschillende zorginstellingen en deelnemers hoe zij de opleidingstrajecten van ROC Rivor en Avans+ ervaren. Ook leest u meer informatie over het social learning platform en onze aanpak. Benieuwd? Vraag hier de brochure aan!

Meer weten?

Benieuwd welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw zorginstelling? Sinds 2018 volgden al meer dan 120 deelnemers van 7 instellingen hun eigen leerroute. En met resultaat! Sámen met u geven we het traject vorm. Omdat we de actuele vraagstukken in uw sector goed begrijpen, weten we snel aansluiting met uw behoefte te maken. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op via 06- 41 23 37 94 of bereikmeer@rocrivor.nl.

Logo ROC Rivor en Avans+