Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie

Echte projecten langs de waterlinie

Echte projecten langs de waterlinie


Het Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW) is een stichting die is opgericht door ROC Rivor en Kunstfort Asperen. Het is een samenwerkingsverband van gemeente, provincie, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven rondom de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In dit leerwerkbedrijf kunnen studenten werkervaring opdoen door (samen) te werken aan echte projecten langs de waterlinie. Het Leerwerkbedrijf NHW sluit daarbij aan op de vraag van de regionale arbeidsmarkt.

Artillerieloods bij Fort Vuren

Een voorbeeld hiervan is het schrijven van een inspectierapport voor de artillerieloods bij fort Vuren door twee studenten van de BOL 4 opleiding tot middenkader functionaris onder begeleiding van hun docenten. Daarnaast hebben ze ook nog een bestektekening gemaakt van Loods 2 in autocad en een 3D tekening in Sketch/up.

Als je een techniekopleiding volgt bij ROC Rivor kun je via echte leerwerkprojecten, zoals Leerwerkbedrijf NHW, bijzondere praktijkervaring opdoen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie? Neem eens een kijkje op de website van het leerwerkbedrijf. Hier kun je meer lezen over de projecten waar de studenten aan hebben deelgenomen.

sluiten