Informatieavond | 20 juni

Informatieavond | 20 juni

Informatieavond | 20 juni


Kom naar de Infoavond voor meer informatie over onze avondopleidingen, cursussen, vavo-, educatie- en mbo-opleidingen! Op onze locatie Bachstraat 1 in Tiel worden ruim 100 opleidingen gepresenteerd. Docenten en bedrijven als het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland zijn aanwezig om antwoord te geven op al je vragen!

Aanmelden

Je bent woensdag 20 juni van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom! Meld jezelf aan via het aanmeldformulier. Je krijgt vervolgens praktische informatie en je persoonlijke code per mail toegestuurd. Neem deze mee naar de Infoavond! Bij binnenkomst wordt je aanwezigheid geregistreerd. Natuurlijk zijn je ouders en familieleden ook van harte welkom, zij hoeven zich niet apart aan te melden.

VAVO, Cursussen, Educatie
Ben je gezakt maar wil je niet alle vakken over hoeven doen? Dan is de VAVO academie bij ROC Rivor voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je diploma te halen. Een opleiding met intensieve begeleiding en kleine groepen.

Wil je je kennis vergroten door middel van een cursus? Beter leren lezen? Of lijkt het je leuk om creatief met glas-in-lood aan de slag te gaan? Er zijn diverse (educatieve) cursussen die ROC Rivor vanaf september aanbiedt. Onder andere glas-in-lood, PDB, hout- en marmerimitatie, lakverwerking maar ook taal- en rekencursussen.

Vervolgopleiding op het mbo
Moet je volgend schooljaar een vervolgopleiding op het mbo kiezen? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten van de Entreeopleidingen (niv. 1), MBO2 Dienstverlening en de academies voor Zorg en Welzijn, Ambacht en Technologie, Ondernemerschap en Dienstverlening staan tijdens de Infoavond voor jou klaar. Kom langs en oriënteer je op een opleiding die bij jou past!

Praktische info
Wanneer: Woensdag 20 juni
Locatie: Bachstraat 1, Tiel
Tijd: 18.30 – 20.30 uur

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344-656200.

 

sluiten